ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αναζήτηση Προϊόντος

ΕΞΩΣΤΟΜΑΤΙΚΑ / LIP BUMBERS

Orthosmile 

 

Η ORTHOSMILE αντιπροσωπεύει μόνο επώνυμα προιόντα ποιότητας των εργοστασίων LEONE Ιταλίας DENTALLINE Γερμανίας και DB ORTHODONTICS Αγγλίας.

Συνεργάζεται με τις εταιρείες Astek Αγγλίας,Bioloren Ιταλίας,Carlo Di Giorgi Ιταλίας,Edenta Ελβετίας,Ixion Αγγλίας, Opro Αγγλίας, Pegasus Αγγλίας κ.α. Η επιλογή των προιόντων που περιλαμβάνει η ιστοσελίδα έγινε με γνώμονα την κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ιατρείου σας. Η ιστοσελίδα περιέχει την πλειονότητα των υλικών και προϊόντων των κυριοτέρων προμηθευτών μας.

Εάν κάτι που σας ενδιαφέρει δεν το περιέχει, παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των προμηθευτών. Περιέχονται στο μενού Εταιρεία.

Για να είναι ευχάριστη και σχετικά συνοπτική παρατίθενται μόνο βασικές πληροφορίες.Εάν επιθυμείτε την αγορά κάποιου προιόντος επισκεφθείτε το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ στο www.orthosmile.eu όπου ισχύουν ειδικές εκπτώσεις.

Το εγχείρημα της προσφοράς  μεγάλου αριθμού και εκτεταμένης ποικιλίας προϊόντων, αν και εξαιρετικά δύσκολο, βασίσθηκε στην εξειδίκευση και την εμπειρία μας από την αποκλειστική ενασχόλησή μας με τα ορθοδοντικά προϊόντα. Όμως, η προσπάθειά μας για ποιοτικά πρωτοποριακά προϊόντα δεν θα σταματήσει με την κατασκευή της, γιατί για μας ένας ευχαριστημένος γιατρός, που αγοράζει σε προσιτή τιμή άριστη ποιότητα, είναι στόχος απαρέγκλιτος.                                                                                                                                                

Ελπίζουμε ότι η ιστοσελίδα αυτή θα αποτελέσει μία πολύτιμη πηγή για τα υλικά σας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 Συνεργαζόμενες Εταιρείες - Προμηθευτές

Brand Leone dentalline db 1  carlo ixion logo 1      
opro-logo 92FBBA84 5056 B759 2A0F62F87A711333 logo.jpg